Over ons

Awesome Image

Over J.S. Timmerwerken

J.S. Timmerwerken staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. We zijn een snelgroeiend bedrijf met een leuk, jong team dat beschikt over de juiste sociale vaardigheden voor een prettige communicatie met de klant. J.S. Timmerwerken stelt graag zijn kennis beschikbaar voor klanten die meer zoeken dan alleen iemand die de verbouwing uitvoert. Wij denken graag met u mee zowel voor, tijdens als na het uitvoeren van de werkzaamheden.

Laat uw klus uitvoeren door J.S. Timmerwerken. Wij zijn namelijk uw specialist op het gebied van timmerwerken zoals nieuwbouw, (ver)bouw, maatwerk en installaties, alles kan door ons worden gerealiseerd.

Werkzaamheden uitvoeren
Bent u al een tijdje op zoek naar een goed timmerbedrijf? Dan kiest u natuurlijk voor J.S. Timmerwerken. Bij ons bent u namelijk aan het juiste adres, want wij kunnen alle benodigde werkzaamheden verzorgen.

Vertrouwen
J.S. Timmerwerken is een vertrouwd adres voor al uw klussen in en rondom uw woning of bedrijf. Het beste resultaat is toch ook wat u wenst? Daarom bieden wij u een totaaloplossing voor al uw wensen als het gaat over verbouwingswerkzaamheden.

Tevredenheid
Het streven van J.S. Timmerwerken is om alle werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. Al veel klanten zijn u voorgegaan en zij zijn erg tevreden met het eindresultaat.
Klik hier om onze beoordelingen te bekijken

Verbouwen en meer…
Als u op zoek bent naar een bedrijf wat meer kan dan alleen verbouwen, dan zijn wij hét bedrijf wat u zoekt. U kunt bij ons terecht voor een deskundig advies en ook denken wij graag met u mee. De verbouwing kan door ons van A tot Z verzorgd worden, geheel volgens de aangeboden offerte en afspraken.

Ook voor kleinere klussen en reparaties kunt u contact met ons opnemen, net als voor onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. Maar ook als u een grotere verbouwing wilt uitvoeren aan uw woning of bedrijfspand, staan wij voor u klaar.

Onze diensten
Awesome Image

Waarom kiezen voor J.S. Timmerwerken?

Er zijn verschillende redenen waarom u kunt kiezen voor J.S. Timmerwerken:

  • Kwaliteit - Daar kunt u bij ons op rekenen, alles wordt gerealiseerd zodat het aan uw wensen voldoet.
  • Vakmanschap - Wij beschikken over de vaardigheid om hoog kwalitatief werk af te leveren.
  • Maatwerk - Zodat het ook binnen uw woning of bedrijfspand past en aan uw wensen voldoet.
  • Scherpe prijzen - Bij ons weet u vooraf waar u aan toe bent en u kunt rekenen op goede prijzen.
  • Ervaring - Wij hebben al jaren ervaring en deze kennis delen wij graag met u.
Chat openen