Diensten

(Ver)bouw

Wilt u iets aan uw huidige woning of bedrijfspand verbouwen of iets aanbouwen? Een goede keuze om dan na te gaan wat de mogelijkheden zijn als u het werk uit gaat besteden aan ons van J.S. Timmerwerken. Dit is namelijk één van onze specialiteiten en wij doen het met liefde en plezier. Het is voor ons iedere keer een uitdaging als wij de wensen van onze klanten horen. Niets is ons te gek, wij kiezen graag voor maatwerk zodat wij een mooi eindresultaat kunnen afleveren.

Verbouwing uitbesteden

Als u gaat verbouwen of bouwen, dan is het fijn als u een deel of alles uit kunt besteden. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres en wij kunnen alles van A tot Z voor u regelen. Wij bespreken met u de wensen en de mogelijkheden en als het helder is kunnen wij voor u aan de slag. U kunt zich focussen op andere dingen en gaat al snel genieten van een mooi eindresultaat.

 

Maatwerk en advies

Bij een verbouwing gaat het over een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw. Het zou kunnen gaan over een uitbreiding, maar ook over een gewijzigde indeling. Misschien wilt u wel een bijkeuken aan de woning bouwen, ook dat is een hele verbouwing. Of het plaatsen van een nieuwe badkamer, ook dat kunnen wij voor u realiseren. Alles is bij ons mogelijk, zoals ook het plaatsen van wanden, plafonds en vloeren.

 

Vragen / offerte aanvragen

Als u meer te weten wilt komen over onze mogelijkheden, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met ons. Wij van J.S. Timmerwerken denken graag met u mee. Alle vragen die u heeft worden dan ook snel beantwoord en wij zorgen dat u vooraf weet waar dat u aan toe bent als u met ons in zee gaat. Vraagt u daarom gerust vrijblijvend een offerte aan van de verbouwkosten en wij staan voor u klaar.

Chat openen