Diensten

Renovatie

Gaat u liever verhuizen of is het tijd om een woning of bedrijfspand te renoveren? Vaak heeft u geen idee waar u moet beginnen, maar het is toch wel fijn als u ergens kunt blijven wonen of werken. Maar wie gaat alle renovatiewerkzaamheden dan uitvoeren? U kunt niet alles zelf en dat hoeft ook niet. Wij van J.S. Timmerwerken zijn namelijk uw specialist op dit gebied. Naast onderhoud, (ver)bouw en nieuwbouw, zijn wij ook specialist op het gebied van alles wat met renovatie te maken heeft.
 

Wat wilt u renoveren?

Misschien wilt u wel een bestaand pand renoveren, dit kan gaan over het herstellen of deels vernieuwen van een bestaand pand. De reden is dan vaak dat het weer geschikt is om in te wonen en/of werken. Maar wij kunnen voor u ook alles in de oude staat herstellen of we kunnen voor u renoveren met moderne vernieuwingen. In ieder geval zorgen wij van J.S. Timmerwerken ervoor dat uw pand weer volledig voldoet aan de huidige maatstaven.

 

Maatwerk = resultaat gericht werken

Eén van de grote voordelen van onze service, is dat wij kiezen voor maatwerk. Alles wat u gerenoveerd wilt hebben, kan dus zo gemaakt worden zodat het ook echt aan al uw wensen voldoet. Voor ons is niets te gek, wij zorgen er graag voor dat het aan uw wensen voldoet en kiezen daarom voor maatwerk. Wij zijn een echte allrounder, een dakkapel renoveren is mogelijk, maar ook deuren en kozijnen en nog zoveel meer.

 

Mogelijkheden, advies en offerte aanvragen

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden die wij van J.S. Timmerwerken u te bieden hebben, dan kunt u uiteraard geheel vrijblijvend met ons contact opnemen. Wij kunnen dan met u kijken naar de mogelijkheden, we horen graag wat uw wensen zijn, geven u wanneer gewenst advies, en dan kunt u aan de hand van alle gegevens een offerte aanvragen. Zo weet u waar dat u aan toe bent en wij voeren dan graag de renovatiewerkzaamheden voor u uit. Ook als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons van J.S. Timmerwerken.

Chat openen