Diensten

Onderhoud

Iedere woning en elk bedrijfspand heeft wel eens onderhoud nodig. In het begin wilt u het misschien graag zelf bijhouden, maar na een tijdje komt er meer bij kijken. Niet iedereen beschikt over de juiste materialen en kennis. Een goed moment om kennis te maken met ons, van J.S. Timmerwerken. Wij zijn namelijk een echte allrounder als het gaat over onderhoud. Niets is ons te gek en of dat het nou gaat over het onderhoud van een woning of een bedrijfspand, bij ons bent u aan het juiste adres.

 

Onderhoud uitbesteden

Er is vaak wel iets wat onderhoud nodig heeft bij een woning of bedrijfspand. Het is dan fijn als u het werk uit kunt besteden aan de specialist. Wij van J.S. Timmerwerken staan dan ook graag voor u klaar en kunnen bijvoorbeeld onderhoud uitvoeren voor de badkamer, deuren, kozijnen, een aanbouw, elektra en uiteraard voor al het timmerwerk. Is er bij u misschien een kozijn toe aan vervanging? Of moeten de deuren af worden gehangen of sluit een deur niet goed? Neemt u dan contact op met ons zodat wij het in orde kunnen maken voor u. Ook voor het herstelwerk van houtwerk, dakgoten e.d. bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Maatwerk en wensen

Als u bepaalde wensen heeft, dan is het fijn als u samen kunt werken met een bedrijf wat naar u luistert, u adviseert en iets aflevert wat aan uw wensen voldoet. Gelukkig zijn wij van J.S. Timmerwerken daar specialist in. Wij horen namelijk graag van onze klanten wat de wensen zijn, want zo kunnen wij het beste resultaat opleveren. Daarnaast denken we ook graag met u mee en kunnen u van advies op maat voorzien.

 

Advies en offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat er met uw aanbouw kan, of dat er bijvoorbeeld een dakkapel mogelijk is? Kiest u er dan voor om snel contact op te nemen met J.S. Timmerwerken, zo kunnen wij met u meekijken en denken. U beslist natuurlijk wat het gaat worden, maar u staat er niet alleen voor want wij voeren het graag voor u uit. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit, snelheid, garantie, scherpe prijzen en goede service. Bent u benieuwd naar onze onderhoudsmogelijkheden? Neemt u dan vrijblijvend contact op met ons en we helpen u graag verder.

Chat openen