Diensten

Nieuwbouw

Als u op zoek bent naar een bedrijf met veel ervaring met het plaatsen van nieuwbouw, dan kunt u nu kiezen voor ons van J.S. Timmerwerken. Of dat het nou gaat over het plaatsen van een dakkapel, een complete badkamer, ramen, deuren, kozijnen of het plaatsen van een veranda, wij doen het graag voor u.

 

Werkzaamheden uitbesteden

Op het gebied van nieuwbouw kan er veel gerealiseerd worden in korte tijd. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres en zorgen wij er graag voor dat het eindresultaat aan uw wensen voldoet. Sommige mensen willen graag e.e.a. zelf uitvoeren, maar na een tijdje komt u er misschien wel achter dat u niet de juiste kennis of materialen heeft. Gelukkig is het dan mogelijk dat u ons inschakelt en dan heeft u uw handen vrij. Alle werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw kunt u aan ons uitbesteden.

 

Maatwerk

Nieuwbouw is hetgeen wat wij graag voor u realiseren. Alles is bij ons mogelijk, want niets is voor ons te gek. We horen daarom graag wat uw wensen zijn en dan kunnen wij voor u aan de slag. Bij ons weet u ook precies waar dat u aan toe bent want wij denken graag met u mee. U geeft de wensen door, we kunnen u van advies op maat voorzien en dan kan het werk gepland worden.

 

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van nieuwbouw? Neem dan snel contact met ons op en wij staan direct voor u klaar. Ook voor alle vragen worden snel beantwoord en u kunt bij ons een offerte aanvragen. Wij van J.S. Timmerwerken houden van zekerheid en dat geven wij graag aan u door. We horen het graag als wij u van dienst mogen zijn en gaan dan snel voor u aan de slag.

Chat openen