Diensten

Maatwerk

Maatwerk is vaak erg belangrijk als u bijvoorbeeld gaat verbouwen, renoveren, een dakkapel wenst of een ander klusje heeft in of rondom uw woning of bedrijfspand. Vaak moeten er meerdere (onderhouds)werkzaamheden uit worden gevoerd, dit kan erg tijdrovend zijn. Daarom is het fijn als u één bedrijf in de arm kunt nemen die alle werkzaamheden voor u uit kan voeren. Bij J.S. Timmerwerken bent u aan het juiste adres voor kleine en grote klussen, onderhoudswerkzaamheden, verbouwingen, renovaties en nog zoveel meer.

 

Uw wens is ons (maat)werk

Als opdrachtgever heeft u bepaalde wensen, u wilt bijvoorbeeld gevelbekleding, een bepaalde kleur kozijnen of een extra aanbouw. Met ons is alles bespreekbaar, maar wij denken ook graag met u mee. Als u een idee heeft, kunt u dat aan ons doorgeven en dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden. Wij kunnen u daarin geheel vrijblijvend advies op maat geven, maar u beslist wat het gaat worden. Soms is het prettig om samen even te brainstormen en dan krijgt u inzicht in alle opties die wij u kunnen aanbieden.

 

Advies, tips, uitvoeringen, wij zijn er voor u!

Of dat u nu op zoek bent naar iemand die een project uitvoert, of iemand die vanaf het begin af aan met u meedenkt, bij ons is niets te gek. Wij doen het graag voor u en kunnen alles van A tot Z voor u realiseren. J.S. Timmerwerken is een echte allrounder! U kunt namelijk voor een dakkapel, deuren en kozijnen, gevelbekleding, elektra, badkamer, aanbouw, verbouw en nieuwbouw bij ons terecht. Maar uiteraard ook voor al het timmerwerk.

 

Resultaat van maatwerk

Als u denkt aan een maatwerk opdracht, dan leidt dat tot een heel uniek resultaat. Dit is ook hetgeen wat wij u willen bieden. Soms bent u op zoek naar iets wat niet zomaar te koop is, maar juist naar iets unieks. Daarbij kunt u denken aan een eigen ontwerp van een speeltoestel of maatwerk inbouwkasten. Hiervoor bent u bij J.S. Timmerwerken aan het juiste adres. We bespreken graag met u de opties en gaan dan graag voor u aan de slag!

Chat openen